Dnevni horoskop za nedelju, 7. JUL: Vagama kuca prošlost na vrata, Lavoviva strastven dan, a Vama?
Dnevni horoskop za nedelju 7. jul, Foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

današnji horoskop

Dnevni horoskop za nedelju, 7. JUL: Vagama kuca prošlost na vrata, Lavoviva strastven dan, a Vama?

Današnji horoskop za sve znakove horoskopa

Objavljeno:

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 7. jul 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vredni Ovnovi ovu nedelju bi trebalo da iskoriste i posvete se nekim kućnim aktivnostima, ili pomoći nekom od ukućana.

Ljubav: Fina priča i pozitivna atmosfera pratiće većinu tipičnih Ovnova tokom ove nedelje na ljubavnom planu. Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom o nekim konkretnim budućim planovima, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: Osim umora, nema nagoveštaja većih zdravstvenih problema.

Bik

Posao: Mogli biste ovog drugog dana vikenda da se pozabavite nekim sitnim detaljima vezanim za planove na polju organizacije poslovnih aktivnosti za sledeću radnu sedmicu.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osećanja koju vam pokazuje draga osoba. Poradite malo više na razumevanju, opustite se.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Blizanci

Posao: Iako pozitivni i motivisani za rad, danas bi ipak trebalo da prikočite malo i pokušate da date sebi oduška, i posvetite se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Uživajte u svom elementu, moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Dnevni horoskop za 7.jul
Dnevni horoskop za 7.julfoto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja. Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Iako vas intuicija nikada ne vara, ipak ne bi trebalo da suviše brinete zbog nekih zluradih komentara iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Posvetite se sebi i dragoj osobi, na najpozitivniji mogući način. Moguće je da vam bude uzvraćeno više nego što očekujete.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Veoma povoljan dan očekuje Lavove na polju svih planiranih aktivnosti. Nemojte ipak sebi natovariti suviše obaveza, iskoristite nešto vremena i za odmor.

Ljubav: Vraćanjem u prošlost mogli biste da zakomplikujete vašu ljubavnu situaciju, i dodatno uzburkate strasti.

Devica

Posao: Nemojte odbiti pomoć koja bi vam dobro došla da razrešite neke komplikovane stvari vezane za posao.

Ljubav: Bez nagoveštaja nekih većih talasanja u odnosu na prethodni dan na vašem ljubavnom moru. Podelite svoja razmišljanja sa voljenom osobom.

Zdravlje: Osim povremenih padova energije, nema većih upozorenja.

Vaga

Posao: Povoljan je dan da se pozabavite razmišljanjem oko pokretenja nekih novih inicijativa i ideja u sferi poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Vage će imati danas solidne okolnosti da raščiste neke stare dileme i eventualno izglade nesporazume iz prošlog perioda.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Dnevni horoskop za 7. jul
Dnevni horoskop za 7. julfoto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpija

Posao: Moguće je da vas angažuju prijatelji koji očekuju vašu nesebičnu pomoć i podršku.

Ljubav: Moguće je da tokom ovog dana vaša pažnja i razmišljanje budu usmereni ka osobi iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Sasvim povoljan dan je da Strelečvi naoružani optimizmom i elanom zablistaju oko svih zacrtanih aktivnosti.

Ljubav: Iskristališite jasno svoje emocije i stavove, obuzdajte za nijansu strastvene porivepre nego što napravite sledeći korak na vašem ljubanom putu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Proverite detaljno sve informacije oko narednih poduhvata na polju nove poslovne saradnje. Ne zalećite se sa donošenejm odluka, vreme je na vašoj strani.

Ljubav: Posvetite se ovog dana zajedničkim interesovanjima i pokušajte da uskladite međusobne potrebe sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Povoljan dan je za sve Vodoljie da pre svega iskoordinišu dobro neke poslovne poteze, a i saslušaju korisne primedbe i sugestije koje im stižu od poverljivih osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: I na polju ljubavih relacija veoma je dobar dan da uživate u nekim zajedničkim aktivnostima ili eventualno inicirate neku interesantnu ideju dragoj osobi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Pozitivne reakcije poslovnog okruženja na neke od vaših poslovnih ideja trebalo bi da vas motivišu da se pozabavite planom za njihovu konkretnu realizaciju.

Ljubav: Upotrebite svoju maštu i šarm kako biste privukli interesovanje osobe koja vam privlači već neko vreme pažnju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/T.M./Zadovoljna/Mila Stoičević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.